menu
Home / Werken bij

Werken bij

Welkom op onze 'Werken bij' pagina - de eerste stap in een bijzondere kennismaking. Hier bij Baeken zien we het aannemen van nieuw talent niet slechts als een werkgever-werknemer transactie. Het gaat ons om meer dan dat. Wij willen erachter komen of er een échte match is tussen jou, de functie die je ambieert en de toekomst die je voor jezelf ziet. Wij geloven in het belang van een werkomgeving waar jij jezelf kunt zijn, je ambities kunt nastreven en je doelen kunt bereiken. Dus laten we beginnen - maak kennis met Baeken, en laten we samen ontdekken hoe we jouw toekomst kunnen vormgeven.

Werken bij

Onze vacatures

Baeken biedt uitdagende carrièremogelijkheden voor ervaren consultants project beheersing op zowel junior, medior als senior niveau. Ontdek onze vacatures en leer meer over onze bedrijfscultuur, waarden en groeimogelijkheden.

Baeken Traineeship tot project beheerder

Start jouw carrière in de projectbeheersing!

Continue investeren in jouw ontwikkeling

Jouw carrière start met onze eigen maatwerk traineeship tot adviseur

Bijdragen aan duurzaamheid

Wij werken uitsluitend aan projecten die een positieve impact leveren

Beste werkgever

Wij werken altijd aan goed werkgeverschap, help jij mee?

Over ons

Waarom Baeken?

Bij Baeken, draag je bij aan een duurzamere wereld door grensverleggende projecten te beheren. Hier koesteren we talent, stimuleren we groei, en bieden we een werkomgeving die innovatie bevordert. Bij ons wordt jouw professionele ontwikkeling evenveel gewaardeerd als jouw unieke bijdrage. Bouw mee aan de toekomst bij Baeken, en laat jouw impact tellen!
Over ons

Onze visie

Bij Baeken geloven we in het creëren van duurzame projectresultaten door de kracht van menselijke creativiteit, innovatieve technologieën en datagedreven besluitvorming te combineren.

Werken bij

Wil jij ook bijdragen aan zo'n tof project?