menu
Home / Over Baeken

Over Baeken

Bij Baeken draait alles om plezier, inzicht en impact. Wij zijn er om impactvolle projecten, variërend van hightech innovaties en energietransities tot gebiedsontwikkeling en infrastructuur, succesvol te maken. Wij zetten onze expertise in om projecten binnen budget, tijd en contractuele eisen te voltooien, waardoor faalkosten worden verminderd en claims worden weerlegd.

Wij bieden projectbeheersing van topklasse door gebruik te maken van project controls gekoppeld aan slimme data. We maken de belangen van alle stakeholders inzichtelijk en zorgen voor een constructieve samenwerking. Het is onze missie om de impact van keuzes inzichtelijk te maken zodat de juiste beslissingen op het juiste moment worden genomen.

Waarom Baeken?

Wanneer u kiest voor Baeken, kiest u voor meer dan alleen projectbeheersing. U kiest voor een partner die u helpt om elk aspect van uw project te optimaliseren. Onze geavanceerde aanpak, gebruikmakend van slimme project controls en diepgaand inzicht in stakeholderbelangen, zorgt ervoor dat uw project binnen het budget, de tijd en contractuele eisen wordt afgerond.

Wij streven ernaar om faalkosten te verminderen en claims te weerleggen, zodat u zich volledig kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw project. Ons datagestuurd inzicht maakt de impact van keuzes helder, zodat u altijd de juiste beslissing op het juiste moment kunt nemen.

Bovendien, door te kiezen voor Baeken, kiest u voor een partner die daadwerkelijk aandacht heeft voor uw behoeften. Wij hechten waarde aan een constructieve samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk.

Op Baeken kan je bouwen.

Onze toewijding aan een betere wereld

Bij Baeken dragen we niet alleen bij aan het succes van onze klanten, maar ook aan een betere wereld. Ons werk in hightech innovatie, energietransitie, gebiedsontwikkeling en infrastructuurprojecten heeft niet alleen een zakelijke impact, maar draagt ook bij aan positieve verandering en duurzaamheid. We zijn trots op onze rol in deze belangrijke sectoren en streven ernaar om onze impact voortdurend te vergroten.

Onze cultuur

We hechten veel waarde aan een open werkcultuur waarin samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en plezier centraal staan. We creëren een omgeving waarin onze medewerkers excelleren en waarin onze klanten zich gewaardeerd en begrepen voelen. We zijn toegewijd aan het creëren van een positieve, ondersteunende en stimulerende werkplek.

Werken bij

Ons beter leren kennen? Kom een keer langs voor een kopje koffie!

Werken bij

Kom ons team versterken

Baeken biedt uitdagende carrièremogelijkheden voor project beheersing consultants op zowel junior, medior als senior niveau. Ontdek onze vacatures en leer meer over onze bedrijfscultuur, waarden en groeimogelijkheden.