menu
Home / Kennisbank / BAEKEN | World-class Workplace 2023-2024
Nieuws
schedule 12 maart 2024
person wilco@baeken.com

BAEKEN | World-class Workplace 2023-2024

World-class Workplace

We zijn verheugd om aan te kondigen dat BAEKEN erkend is als “World-class Workplace 2024-2025”! Dit prestigieuze label, toegekend door Effectory, beloont uitmuntend werkgeverschap en onderstreept onze toewijding om de betrokkenheid van onze medewerkers te bevorderen.

Werken op topniveau!

Bij BAEKEN draait alles om excelleren (niet te verwarren met excel-leren)! Of we nu bezig zijn met het bouwen aan projectbeheersing op een hoger niveau brengen of het vormgeven van onze levendige organisatiecultuur, we gaan er volledig voor.

Prestaties op topniveau? Dat voelt als topsport! Het vraagt om talent, inzet en betrokkenheid, maar ook om balans, reflectie en meten. Juist daarom werken we met Effectory, een betrouwbare partner binnen onze organisatie die als een thermometer fungeert. Elk van ons kan hier laten weten hoe het gaat, wat goed gaat en vooral waar we nog kunnen groeien en kunnen verbeteren. Uiteraard weten we allemaal, gewaardeerde medewerkers leiden tot een betere werksfeer en betere prestaties.

Kwaliteit waar je op kunt bouwen

Onze eerste meting? Die was spectaculair! Met 80% promotors binnen de organisatie hebben we reden tot trots. Maar, zoals altijd bij BAEKEN, zien we dit als een uitdaging. We streven ernaar dit niveau vast te houden en verder te groeien, omdat we als organisatie in volle bloei zijn!

We kijken ernaar uit om onze reis voort te zetten, voortbouwend op deze erkenning en ons blijvend in te zetten voor het welzijn en de betrokkenheid van onze medewerkers. Samen maken wij BAEKEN world-class!

Wil jij meer weten over werken bij BAEKEN?

Op BAEKEN kun je bouwen