menu
Home / Kennisbank / BAEKEN | de Toekomst van Waterstofenergie: Een Duurzame Visie op de World Hydrogen Summit 2024
Nieuws
schedule 03 april 2024
person Rob Ammerlaan

BAEKEN | de Toekomst van Waterstofenergie: Een Duurzame Visie op de World Hydrogen Summit 2024

World Hydrogen Summit 2024

Van 13 tot 15 mei 2024 is het zover: BAEKEN neemt deel aan de World Hydrogen Summit in Ahoy, Rotterdam. Deze deelname is geen toeval maar een strategische keuze die past bij onze kernwaarden en toewijding aan duurzaamheid en innovatie. In deze blog verkennen we waarom onze aanwezigheid op de top zo cruciaal is en hoe het aansluit bij onze missie om de energietransitie vorm te geven.

Werken aan een mooiere wereld!

BAEKEN staat bekend om zijn pioniersrol in projectbeheersing binnen de sectoren van duurzame energie, infrastructuur, gebiedsontwikkeling en de high-tech sector. Ons doel is om innovatieve projecten te ondersteunen die bijdragen aan een duurzamere wereld. De World Hydrogen Summit biedt een uniek platform om onze visie te delen, kennis uit te wisselen en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Onze inspanning

Onze inzet voor de energietransitie blijkt uit de projecten waar we aan bijdragen samen met toonaangevende organisaties zoals de Gasunie, IV-group en TenneT. Hier hebben we bijgedragen aan de uitbreiding van het Nederlandse energienet en het faciliteren van groene energie.

Ons werk met GasUnie in het Offshore Hydrogen Program en onze inspanningen om het energienetwerk samen met Liander te optimaliseren, tonen onze betrokkenheid bij het realiseren van een koolstof neutrale toekomst. Deze projecten illustreren onze gezamenlijke inzet voor duurzaamheid en benadrukken de veelzijdigheid van onze expertise.

Samen bouwen aan de toekomst van duurzame energie

De World Hydrogen Summit is meer dan een evenement; het is een mijlpaal in onze reis naar een duurzame toekomst. We zijn trots op de rol die we mogen spelen in de realisatie van projecten die een directe impact hebben op de energietransitie. Onze deelname benadrukt onze toewijding aan het bevorderen van waterstof als een sleutelelement in de toekomstige energiemix.

Als we vooruitkijken, zien we een wereld waarin duurzame energie de norm is. Een wereld waarin BAEKEN, samen met zijn partners, een betekenisvolle rol speelt in het vormgeven van deze toekomst. De World Hydrogen Summit is voor ons een kans om deze visie te delen, te leren van anderen en samen te werken aan de realisatie van een duurzamere wereld.

We kijken uit naar de boeiende gesprekken, nieuwe inzichten en inspirerende samenwerkingen die deze top ongetwijfeld zal opleveren. Samen bouwen we aan een groenere toekomst, To Build On Hydrogen.

Contactformulier

Naam(Vereist)